ΑΘΛΗΜΑΤΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι πρότυπες ακαδημίες μπάσκετ του ΑΣΤΕΡΑ στοχεύουν στην ατομική βελτίωση των αθλητών μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματς ανάπτυξης βασικών μπασκετικών δεξιοτήτων.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής ( Τ.Ε.Φ.Α.Α) μέσα από στοχευμένα προγράμματα με πλούσιο ασκησιολόγιο βοηθούν όλους τους αθλητές να βελτιωθούν και να αναδειχθούν.

Οι πολύ μεγάλες επιτυχίες στα τμήματα υποδομών για έναν σύλλογο που μετράει μόλις 3 χρόνια λειτουργίας είναι δείγμα τις πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις

      πρότυπες ακαδημίες μπάσκετ του ΑΣΤΕΡΑ!!!                             

tabletennis.png

ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ

Το πινκ-πονκ αυτό το καταπληκτικό Ολυμπιακό άθλημα γυμνάζει όλο το σώμα, ακονίζει στο μέγιστο τον βαθμό αντίλυψης και συντονίζει τέλεια τις κινήσεις σώματος, χεριών και ποδιών.  

Οι πιθανότητες τραυματισμού είναι πολύ μικρές και για το λόγο αυτό προτείνεται ανεπιφύλακτα για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Στον ΑΣΤΕΡΑ λειτουργεί τμήμα για παιδιά αλλά και τμήμα ενηλίκων. Όλες οι προπονήσεις γίνονται σε στεγασμένο χώρο.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Το τμήμα ήπιας γυμναστικής για γυναίκες λειτουργεί σε τμήματα πρωινά και απογευματινά στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης. Σε όλες τις ασκούμενες παρέχονται διατροφικές συμβουλές για το κάψιμο του περιττού λίπους και απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

DSC_0158-2.png

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

To Εργαστήρι Ζωγραφικής του ΑΣΤΕΡΑ η σχολή ΚΑΛΛΙ…ΤΕΧΝΩΝ  δίνει χαρά στα παιδία είναι πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και έκφρασης.                    

Τα παιδία αναπτύσουν και καλλιεργούν το ταλέντο τους δημιουργώντας έργα με φαντασία και μεράκι.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στα πρότυπα προηγμένων αθλητικά χωρών καινοτομεί εντάσσοντας στα τμήματα υποδομών το νέο τμήμα προσχολικής αθλητικής αγωγής. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με την αλόγιστη χρήση της tv, των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, των κινητών τηλεφώνων κ.λ.π έχει σαν πρώτα θύματα τα παιδιά που τα καθηλώνει σωματικά και πνευματικά.   

Οι κινητικές δεξιότητες δεν δημιουργούνται από μόνες τους ή μέσα από το ελεύθερο παιχνίδι στην παιδική χαρά. Οι κινητικές δεξιότητες που βοηθούν στην ισορροπημένη ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού σε αυτή την τρυφερή ηλικία , αναπτύσσονται μέσα από στοχευμένα προγράμματα κίνησης. 

΄Ετσι  τα παιδιά με την συμμετοχή τους σε ομάδα συνομηλίκων ενεργοποιούνται και αναλαμβάνουν ρόλους. Το τμήμα της προσχολικής αγωγής  το έχουν αναλάβει έμπειρος γυμναστής ΤΕΦΑΑ και παιδιατρική εργοθεραπεύτρια S.I.T.

noti2.png

ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Άλλη μια πρωτιά του ΑΣΤΕΡΑ που τον φέρνει οδηγό στα αθλητικά δρώμενα της πόλης είναι η δημιουργία τμήματος μπάσκετ κοριτσιών. Τα κορίτσια του μπάσκετ δημιούργησαν από την πρώτη στιγμή εξαιρετικό κλίμα ομάδας και με την αγωνιστικότητα που δείχνουν σε κάθε αγώνα, μας αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Κατά την διάρκεια μιας εκπαιδευτικής - αθλητικής εκδρομής τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ δημιούργησαν μάλιστα και τον «ύμνο» της ομάδας μας!!! Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στον ΑΣΤΕΡΑ. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς των κοριτσιών που έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά τους να αποδείξουν ότι και στο μπάσκετ τα κορίτσια μπορούν να κάνουν θαύματα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η «πορτοκαλί θεά», μίλησε στην καρδιά και των κοριτσιών ηλικίας 5 και 6 χρονών με αποτέλεσμα τη δημιουργία αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος στο οποίο εντάσσονται συνεχώς νέα «αστεράκια».